Fin Areena
Fin Areena

Walking with Dinosaurs 2013 HD

Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D).
Tänä jouluna koko perhe voi heittäytyä dinosaurusten matkaan Walking with Dinosaurs 3D -elokuvan seurassa. Uskomattoman aidonnäköiset dinosaurukset ja huikean kauniit luonnonmaisemat tarjoavat ainutlaatuisen seikkailuelämyksen, jonka seurassa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.
Tämän 70 miljoonan vuoden taakse sijoittuvan tarinan pääosassa on dinosaurusperheen nuorimmainen Patchimou (Patchi), jonka on isoksi varttuessaan selviydyttävä armottomassa ja villissä maailmassa saaliinhimoisten hirmuliskojen hampaista.
Kun nuoren Patchin isä kuolee, Patchi, sen vanhempi veli Scowler ja dinosaurustyttö Juniper eksyvät erilleen laumasta. Kolmikko joutuu moniin jännittäviin, mutta myös koomisiin tilanteisiin, ja Patchi löytää sisäisen rohkeutensa heidän etsiessään tietään takaisin laumansa pariin.
Kun Patchi ja Juniper kohtaavat seuraavan kerran aikuisina, Juniper on valinnut Scowlerin puolisokseen, ja veljesten välille syntyy raju kilpailu. Lopulta Patchimou vaarantaa henkensä puolustaessaan isoveljeään ja saa osakseen koko lauman ihailun. Elokuva on hurmaava tarina siitä, kuinka perheen pienimmästäkin voi kasvaa suuri ja mahtava johtaja.
Katso Walking with Dinosaurs
Walking with Dinosaurs
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Walking with Dinosaurs DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Seikkailu, Perhe-elokuva
Ohjaaja: Neil Nightingale, Barry Cook
Kesto: 1 t 27 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››