Fin Areena
Fin Areena

Berliinin filharmonikoiden uudenvuodenaaton gaala 2014 2014 HD

The Gala Concert Berlin 2014 - Uudenvuodenaaton gaalakonsertti suorana Berliinistä keskiviikkona 31.12.2014 klo 18.30.
Berliinin filharmonikot, Sir Simon Rattle, Menahem Pressler
Uudenvuodenaaton gaalakonsertti sai vuosi sitten erinomaisen vastaanoton ja vakiinnutti välittömästi paikkansa Event Cinema -ohjelmistossa. Solistivieraana on pianotaiteilija Menahem Pressler ja esitys nähdään satelliitin välityksellä lähes 20 paikkakunnalla.
Pianotaiteilija Menahem Presslerillä on takanaan yli viidenkymmenen vuoden taiteilijaura. Hänet tunnetaan erityisesti vuonna 1955 perustamastaan Beaux Arts Triosta. Pressler syntyi vuonna 1923 Magdeburgissa Saksassa ja joutui 1939 perheineen pakenemaan natsivaltaa. Pianotaiteilija teki kauan odotetun debyyttinsä Berliinin filharmonikoiden kanssa tämän vuoden tammikuussa soittamalla Mozartin pianokonserton nro 17 solistina. Esitys oli suuri menestys sekä yleisön että kriitikoiden parissa.
Uudenvuodenaaton gaalakonserttiin Pressler on valinnut jälleen Mozartia. Tällä kertaa hän esiintyy pianokonserton nro 23 solistina.
Konsertin avausnumerona kuullaan musiikkia Jean-Philippe Rameaulta. Orkesteri soittaa sarjan oopperabaletista Galantit intiaanit (Les Indes galantes). Väliajan jälkeen päästään uudenvuodenaaton tunnelmaan. Kuulemme orkesterisarjan Zoltán Kodályn oopperasta Háry János ja valikoiman Antonin Dvořákin Slaavilaisia tansseja.
Kesto n. 1 h 25 min. Huom! Ennakkotiedoista poiketen konsertissa ei ole väliaikaa.
Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1.10. klo 14 Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4x24h) kuluessa varauksen tekemisestä.
Liput 25 € (lastenliput 20 €; opiskelijoille ja eläkeläisille 10% alennus normaalihinnasta). Elokuvasarjaliput eivät käy konserttiesityksiin, mutta Finnkinon Event-sarjaliput käyvät.
Katso Berliinin filharmonikoiden uudenvuodenaaton gaala 2014
Berliinin filharmonikoiden uudenvuodenaaton gaala 2014
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Berliinin filharmonikoiden uudenvuodenaaton gaala 2014 DVD/HD/VOD

Taille: 2.2 Gb
LE GENRE:Konsertti, Event cinema
Ohjaaja: DVD
Kesto: 1 t 25 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››