Fin Areena
Fin Areena

007 Spectre 2015 HD

Arvoituksellinen viesti menneisyydestä saa James Bondin lähtemään yksin Mexico Cityyn ja sieltä Roomaan, missä hän tapaa pahamaineisen rikollisen kauniin ja kielletyn lesken, Lucia Sciarran (Monica Bellucci). Bond soluttautuu salaiseen kokoukseen ja paljastaa SPECTRE:nä tunnetun uhkaavan järjestön olemassaolon.
Sillä välin Lontoossa Max Denbigh (Andrew Scott), Kansallisen turvallisuuden keskuksen uusi johtaja, kyseenalaistaa Bondin toimet ja myös M:n (Ralph Fiennes) johtaman MI6:n merkityksen. Bond värvää salaa Moneypennyn (Naomie Harris) ja Q:n (Ben Whishaw) avukseen etsimään käsiinsä Madeleine Swannin (Léa Seydoux), vanhan vihollisensa Mr Whiten (Jesper Christensen) tyttären, joka voi ehkä auttaa SPECTRE:n verkoston selvittämisessä. Koska Madeleine on salamurhaajan tytär, hän ymmärtää Bondia paremmin kuin kukaan muu pystyisi.
Uskaltautuessaan kohti SPECTRE:n ydintä Bondille selviää kylmäävä yhteys itsensä ja etsimänsä vihollisen (Christoph Waltz) välillä.
Katso 007 Spectre
007 Spectre
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

007 Spectre DVD/HD/VOD

Taille: 2.2 Gb
LE GENRE:Toiminta, Jännitys, Seikkailu
Ohjaaja: Sam Mendes
Kesto: 2 t 29 min
Pääosissa: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Rory Kinnear, Dave Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott, Lea Seydoux

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››