Fin Areena
Fin Areena

Hotel Transylvania 2 2015 HD

Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D).
Draculan poppoo on taas täällä Sony Pictures Animationin uudessa monsterikomediassa Hotel Transylvania 2!
Kaikki on lopultakin hyvin Hotel Transylvaniassa... Draculan tiukkaa "vain hirviöille" -sääntöä on viimein höllennetty ja ovet avattu myös ihmisvieraille. Mutta suljettujen arkunkansien takana Dracula murehtii, että hänen lutunen lapsenlapsensa Dennis, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi vampyyri, ei tahdo millään oppia vampyyrien tavoille. Niinpä Mavisin kyläillessä Johnnyn kanssa ihmissukulaistensa luona – mikä puolestaan tietää melkoista kulttuurishokkia hänelle – "vampyyrivaari" Dracula värvää kaverinsa Frankin, Murrayn, Waynen ja Griffinin järjestämään Dennisille hirviöiden alokasleirin. He eivät kuitenkaan tiedä, että Draculan ärjy ja hyvin, hyvin, hyvin vanhanaikainen isä Vlad on tulossa vierailulle hotelliin. Ja kun Vlad saa tietää, ettei hänen lapsenlapsenlapsensa ole puhdasverinen – ja että ihmiset ovat nyt tervetulleita Hotel Transylvaniaan – luvassa on karmivan hauskoja hetkiä!
Suomenkielisen ääniversion ohjaus Antti LJ Pääkkönen; rooleissa Jukka Rasila (Dracula), Petrus Kähkönen (Jonathan), Yasmine Yamajako (Mavis), Waltteri Helisalo (Dennis), Saana Norra (Winnie), Jukka Voutilainen (Vlad), Peter Kanerva (Brandon/Kaki), Antti Jaakola (Dana), Tuomas Uusitalo (Murray), Katja Aakkula (Linda), Sasu Moilanen (Mike), Markus Bäckman (Frankenstein), Kari Ketonen (Wayne), Waltteri Torikka (Oopperan Kummitus), Antti Pääkkönen (Griffin) sekä Amy Burgess, Antti LJ Pääkkönen, Armi Toivanen, Christian Ruotanen, Ella Pyhältö, Hanna Kaila, Ia Koivisto, Onni Aflatuni, Pasi Ruohonen, Petri Hanttu, Roni Mäkinen, Sampo Kovalainen, Tiina Juntunen ja Tommi Haapaniemi.
Katso Hotel Transylvania 2
Hotel Transylvania 2
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Hotel Transylvania 2 DVD/HD/VOD

Taille: 2.3 Gb
LE GENRE:Komedia, Perhe-elokuva, Animaatio
Ohjaaja: Genndy Tartakovsky
Kesto: 1 t 29 min
Pääosissa: Jukka Rasila, Petrus Kähkönen, Yasmine Yamajako, Jukka Voutilainen, Markus Bäckman, Tuomas Uusitalo, Katja Aakkula, Sasu Moilanen, Kari Ketonen

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››