Fin Areena
Fin Areena

Split 2017 HD

Ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja M. Night Shyamalanin ainutlaatuinen trilleri Split luotaa yhden miehen särkyneen mutta lahjakkaan mielen syvyyksiä.
Sivupersoonahäiriöstä kärsivien ihmisten henkinen jakautuminen on jo pitkään kiehtonut tiedemaailmaa. Uskotaan, että joidenkin häiriötä potevien ihmisten eri persoonilla voi myös ilmetä erilaisia fyysisiä piirteitä. Yksi potilas voi omata laajan skaalan erilaisia henkisiä ja fysiologisia kokonaisuuksia.
Kevin (James McAvoy) on paljastanut luottopsykiatrilleen Karen Fletcherille (Betty Buckley) jo 23 erilaista persoonaa. Niiden kaikkien varjossa piileksii kuitenkin vielä yksi, joka esiin noustessaan hallitsee kaikkia muita ja pakottaa Kevinin kidnappaamaan kolme teinityttöä. Tragedian kärjistyessä Kevin käy selviytymistaistelua sekä itseään että ulkomaailmaa vastaan, kun hänen sisäiset raja-aitansa alkavat murentua.
Shyamalan käsittelee aihetta Kuudennesta aistista ja Signsista tutulla vangitsevalla otteellaan. Tuottajana toimii myös Jason Blum (Puhdistuksen yö, The Gift). Lisäksi tuottajina mukana ovat The Visit -elokuvan tekijätiimistä tutut Marc Bienstock, Ashwin Rajan ja Steven Schneider.
Katso Split
Split
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Split DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Jännitys, Kauhu
Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Kesto: 1 t 57 min
Pääosissa: James McAvoy, Haley Lu Richardson, Anya Taylor-Joy, Jessica Sula, Kim Director, Betty Buckley

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››