Fin Areena
Fin Areena

The Mummy 2017 HD

3D-versio.
Tom Cruise tähdittää näyttävää uutta elokuvaversiota muumiolegendasta, joka on kiehtonut maailmaa kautta aikojen.
Muinaisen prinsessan (Sofia Boutella, Kingsman: Salainen palvelu, Star Trek Beyond) uskotaan nukkuvan ikuista unta hautakammiossaan aavikon alla. Valtakaudellaan petoksen uhriksi joutunut prinsessa kuitenkin herää nykyajassa ja alkaa uhata maailmaa vuosituhansien varrella kasvaneella kostonhimollaan ja inhimillisen käsityskyvyn rajoja koettelevilla kauhuilla.
Eeppinen toimintaseikkailu kuljettaa katsojansa Lähi-idän aavikoilta salattuihin sokkeloihin modernin Lontoon alle. Tämä mukaansatempaava ja mielikuvituksellinen elokuva avaa meille ovet aivan uuteen jumalten ja hirviöiden maailmaan.
Elokuvassa näyttelevät myös Annabelle Wallis (Peaky Blinders – gangsteriklaani), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (HBO:n American Crime Story) ja Oscar-voittaja Russell Crowe (Gladiator).
Elokuvan työryhmää luotsaavat ohjaaja-tuottaja Alex Kurtzman ja tuottaja Chris Morgan. Kurtzman on kirjoittanut ja tuottanut elokuvia myös sarjoihin Transformers, Star Trek ja Mission: Impossible, ja Morgan on vastannut räjähdysmäisesti kasvaneen Fast & Furious -sarjan juonenkuljetuksesta. Kolmas tuottaja Sean Daniel tuotti myös edellisen Mummy -trilogian.
Katso The Mummy
The Mummy
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

The Mummy DVD/HD/VOD

Taille: 2.2 Gb
LE GENRE:Toiminta, Seikkailu, Kauhu, 3D
Ohjaaja: Alex Kurtzman
Kesto: 1 t 51 min
Pääosissa: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Russell Crowe, Courtney B. Vance

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››