Fin Areena
Fin Areena

Aladdin 2019 HD

Disneyn animaatioklassikko Aladdin on loihdittu uudelleen valkokankaalle elokuvan energisenä ja jännittävänä live action -versiona, jonka pääosissa nähdään karismaattinen katurotta Aladdin, urhea ja määrätietoinen prinsessa Jasmine ja Henki, joka voi avata heille ovet tulevaisuuteen. Ohjauksesta vastaa Guy Ritchie (Sherlock Holmes) joka tuo elokuvilleen tyypillistä vauhdikasta toimintaa satumaisen Agraban satamakaupungin kujille.
Elokuvan Aladdin ovat käsikirjoittaneet John August (Big Fish) ja Ritchie, ja se perustuu Disneyn animaatioon Aladdin. Elokuvan pääosissa nähdään Will Smith (Ali) elämää suurempana lampunhenkenä; Mena Massoud (Tom Clancy’s Jack Ryan) on hurmaava taskuvaras nimeltä Aladdin; Naomi Scott (Power Rangers) on Jasmine, kuvankaunis ja määrätietoinen prinsessa ; Marwan Kenzari (Idän pikajunan arvoitus) on mahtava velho Jafar; Navid Negahban (Legion) on tyttärensä tulevaisuudesta huolestunut sulttaani ; Nasim Pedrad (”Saturday Night Live”) on Dalia, prinsessa Jasminen omapäinen paras ystävä ja uskottu; Billy Magnussen (Into the Woods) on komea ja korskea kosija prinssi Anders; ja Numan Acar (The Great Wall) on Hakim, Jafarin apuri ja palatsin henkivartiokaartin päällikkö.
Elokuvan Aladdin ovat tuottaneet Dan Lin (Sherlock Holmes) ja Jonathan Eirich (Death Note) sekä vastaavina tuottajina ovat toimineet Oscar®-ehdokas ja Golden Globe®-voittaja Marc Platt (La La Land) ja Kevin De La Noy (Yön ritarin paluu). Musiikista vastaa kahdeksankertaisesti Oscar®-palkittu säveltäjä Alan Menken (Kaunotar ja hirviö, Pieni merenneito). Elokuvan lauluihin kuuluvat sekä Menkenin ja Oscar-palkitun sanoittajan Howard Ashmanin (Pieni kauhukauppa) ja Tim Ricen (Leijonakuningas) alkuperäiset elokuvasävelmät että kaksi uutta laulua, jotka ovat Menkenin ja Oscar- ja Tony®-palkittujen lauluntekijöiden Benj Pasekin ja Justin Paulin (La La Land) käsialaa.
Suomenkielisen version ohjaus Antti L.J. Pääkkönen; ääninä mm. Jon-Jon Geitel (Aladdin), Joonas Saartamo (Henki), Anni Kajos (Jasmine), Antti Lang (Jafar), Anna Victoria Eriksson (Dalia), Heikki Sankari (Sulttaani), Petri Hanttu (Jamal), Markus Niemi (Prinssi Anton), Sasu Moilanen (Ihmeiden onkalo), Peter Kanerva (Jago), Juha Varis (Kätyri), Ella Vesala (Lian), Sampo Kovalainen (Omar), Juhani Rajalin (Hakim). Mieskuoro: Mikko Jokinen, Pekka Kuorikoski, Ilari Hämäläinen, Matti Holi, Markus Bäckman. Naiskuoro: Katja Aakkula, Maaria Nuoranne, Katja Sirkiä, Hanna Kaila, Raili Raitala.
Katso Aladdin
Aladdin
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Aladdin DVD/HD/VOD

Taille: 2.9 Gb
LE GENRE:Komedia, Seikkailu, Fantasia, Musikaali, Perhe-elokuva, Kesäleffa
Ohjaaja: Guy Ritchie
Kesto: 2 t 8 min
Pääosissa: Mena Massoud, Will Smith, Naomi Scott, Marwan Kenzari

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››